Најчесто поставувани прашања

Дали ви треба помош или имате прашање? Подолу наведовме голем број најчесто поставувани прашања, само кликнете на линковите и ќе го добиете одговорот. Ако вашето прашање не е споменато, ве молиме контактирајте не преку нашата контакт форма и ние ќе ви помогнеме.