Плаќања

1. Кои начини на плаќање ги нудите?
2. Кога ќе се наплати од мојата кредитна картичка?
3. Може ли да добијам фактура направена на името на мојата компанија?

 

1. Ги прифаќаме следните начини на плаќање:

а) Кредитна картичка (Visa, MasterCard) - во изработка

Можете да платите со вашата MasterCard, Visa без дополнителни трошоци. Износот на фактурата ќе се дебитира од вашата сметка веднаш штом вашата нарачка ќе биде испратена. Со други зборови, вашата сметка ќе биде дебитирана само ако предметите што сте ги нарачале се навистина достапни. Ако треба да вратите артикал, оваа сума ќе се кредитира на сметката на вашата кредитна картичка во рок од 14 дена.

б) Плаќање при достава 

Можете да нарачате и да изберете да ја платите фактурата при пристигнувањето на пратката.

2. Кај нас, плаќањата со кредитни картички се лесни и сигурни. Од вашата картичка ќе се наплаќа само кога вашата пратка ќе ги напушти нашите простории.

3. Фактурите секогаш се издаваат на приватни лица, на име и адреса што тие ги навеле при нарачката. Сè уште не нудиме сметки за корпоративни клиенти.