Совети за грижа и издржливост

1. Каде можам да најдам совети за нега на артикалот што го сакам?
2. Кои се ставовите на HRIVÉ за одржливоста и еколошката свест?

 

1. Ќе најдете информации за упатствата за нега и составот на материјалот во нашата онлајн продавница HRIVÉ. Едноставно одете до производот по ваш избор и кликнете на деталите за производот за да научите како да го негувате и грижите.

2. Сè за пристапот на HRIVÉ кон одржливост и заштита на животната средина можете да прочитате во одделот за ОДРЖЛИВОСТ.