ЗОШТО ГО ПРАВИМЕ ОВА

Во светот, модните индустрии се одговорни за приближно 25% од вкупното загадување на водата на Земјата, особено преку процесот на фарбање на ткаенината. Овие хемикалии ѝ штетат на нашата планета - ја лишуваат земјата од хранливи материи, ја загадуваат нашата вода и ја загрозуваат нашата околина.

ШТО ЗНАЧИ ТОА

Почнувајќи со нашата пролетна колекција 2023 година, нашите производи сега се сертифицирани GOTS (Глобален стандард за органски текстил).
Ова значи дека целиот синџир на снабдување - од производство на памук до готов производ - ги исполнува строгите, еколошки и социјални критериуми поставени од организацијата GOTS и дека не се користат штетни хемикалии и бои.

 • Памучна кошула

  Редовна цена 1,590.00 MKD
  Редовна цена 2,590.00 MKD Цена со попуст 1,590.00 MKD
  Памучна кошула
 • Classic Fit памучна кошула

  Редовна цена 1,590.00 MKD
  Редовна цена 2,590.00 MKD Цена со попуст 1,590.00 MKD
  Classic Fit памучна кошула
 • Памучна кошула

  Редовна цена 1,590.00 MKD
  Редовна цена 2,390.00 MKD Цена со попуст 1,590.00 MKD
  Памучна кошула
 • Памучна кошула

  Редовна цена 1,590.00 MKD
  Редовна цена 2,590.00 MKD Цена со попуст 1,590.00 MKD
  Памучна кошула
1 од 4