Нарачки

1. Како да направам нарачка?

2. Дали треба да поставам корисничка сметка за да купам?

3. Може ли да нарачам телефонски?

 

1. Најпрво, имате шанса да ја разгледате целата наша палета на производи и да се инспирирате од нашата колекција HRIVÉ. Кога ќе откриете некој производ што ви се допаѓа, изберете ја саканата боја и вашата големина. Потоа едноставно кликнете на копчето „Додај во кошничка“.Кога ќе ги изберете сите производи што ги сакате, ќе видите резиме на вашата нарачка во кошничката за купување. Потоа изберете го начинот на плаќање што ви е најзгодно!

2. Не. Креирањето корисничка сметка не е од суштинско значење за нарачка од HRIVÉ. Можете да нарачате и како гостин. Само информациите што ги внесувате нема да се зачуваат.

3. За жал, не е можно да се нарача телефонски од HRIVÉ.