Технички проблеми

1. Што можам да направам ако имам технички проблеми со веб-страницата?
2. Кои веб-прелистувачи ги поддржува HRIVÉ?
3. Дали имате апликација за паметни телефони?

 

1. Ако наидете на технички проблем или откриете дека нешто не работи, ве молиме стапете во контакт со нашиот тим за услуги на клиентите преку нашиот е-маил: hrive.mk@hotmail.com. Ќе ни требаат неколку детали од вас за да можеме да го решиме вашето барање што е можно побрзо и да најдеме соодветно решение за вас. За да ги користите сите функции во нашата онлајн продавница, ви препорачуваме да ја користите најновата верзија на прелистувачот.
2. HRIVÉ ги поддржува сите веб-прелистувачи.
3. Извинете, но апликацијата HRIVÉ сè уште не е достапна.