Сметка

1. Кои се придобивките од креирање на корисничка сметка на HRIVÉ?
2. Како можам да ги променам моите лични податоци?
3. Како можам да ја избришам мојата корисничка сметка?

 

1. Имате корист од побрзиот процес на нарачки плус опцијата за прегледување на историјата и статусот на вашите нарачки во секое време.

2. Можете да ги уредувате вашите лични податоци во прегледот на вашата корисничка сметка. 

3. За да ја избришете вашата корисничка сметка, ве молиме контактирајте го нашиот тим за услуги на клиентите преку нашата контакт форма подолу.