Испорака

1. Колку чини доставата?
2. Колку време трае испораката?
3. Дали мојата адреса за испорака може да се разликува од мојата адреса за наплата?

 

1. HRIVÉ нуди бесплатна стандардна испорака за секоја нарачка над 3000 денари.

За нарачки под 3000 денари, доставата чини 130 денари.

2. Сите наши производи се директно достапни и ЕЛС ќе ви го испорача пакетот во рок од околу 7-10 работни дена. Ве молиме имајте предвид дека може да дојде до подолго време на испорака за време на промоции и специјални понуди поради зголемен обем на нарачки.
3. Да, адресата за испорака може да се разликува од адресата за наплата.