Природен Врвен Материјал

Oxford - Кралот на удобноста


Oxford е прекрасна ткаенина со изразена текстура на ткаење. Полесен и пософистициран од обичниот памук, прави кошула која со елеганција преминува од елегантен изглед до секојдневен изглед. Мека и свиленкаста, ткаенина за сите сезони за носење во текот на целата година.

Дизајн За Удобност

Со повеќе од 24 години експертиза во изработка, дизајнирање и производство на кошули, ние сме сигурни во сите наши производи.
Тие се изработени и тестирани за да обезбедат максимална удобност и одобрени од нашите клиенти.
Ние ја користиме материјали внимателно собрани од уникатни жетви одгледувани во совршени услови со употреба на природни ѓубрива.. Ние правиме огромни напори за да ги одржуваме нашите производи безбедни, чисти и без токсини со OEKO-TEX сертификација.

Грижа За Сите

Што и да правиме, тоа го правиме со грижа и обзир кон нашите клиенти, персонал, партнери и светот.
Природните влакна се разградливи, потребни се само 1 до 5 години за да се разградат, што е 50 пати побрзо од синтетичките материјали.
Нашите производи се класични и едноставни, кои се дизајнирани да се користат долго време за да се намали отпадот.

Нашиот дизајн и изработка

Создаваме македонски дизајн, секогаш оптимизиран и покрај технологијата, со луксузно чувство за елеганција за создавање на луксузни женски кошули, блузи и фустани.