ЗОШТО ГО ПРАВИМЕ ОВА

Во светот, модните индустрии се одговорни за приближно 25% од вкупното загадување на водата на Земјата, особено преку процесот на фарбање на ткаенината. Овие хемикалии ѝ штетат на нашата планета - ја лишуваат земјата од хранливи материи, ја загадуваат нашата вода и ја загрозуваат нашата околина.

ШТО ЗНАЧИ ТОА

Почнувајќи со нашата пролетна колекција 2023 година, нашите производи сега се сертифицирани GOTS (Глобален стандард за органски текстил).
Ова значи дека целиот синџир на снабдување - од производство на памук до готов производ - ги исполнува строгите, еколошки и социјални критериуми поставени од организацијата GOTS и дека не се користат штетни хемикалии и бои.

 • Classic Fit памучна кошуља

  Регуларна цена 1,790.00 MKD
  Регуларна цена 2,590.00 MKD Снижена цена 1,790.00 MKD
  Classic Fit памучна кошуља
 • Памучна кошуља

  Регуларна цена 1,790.00 MKD
  Регуларна цена 2,390.00 MKD Снижена цена 1,790.00 MKD
  Памучна кошуља
 • Памучна кошуља

  Регуларна цена 1,790.00 MKD
  Регуларна цена 2,590.00 MKD Снижена цена 1,790.00 MKD
  Памучна кошуља
 • Памучна кошуља

  Регуларна цена 1,790.00 MKD
  Регуларна цена 2,590.00 MKD Снижена цена 1,790.00 MKD
  Памучна кошуља
1 из 4